Saturday, October 22, 2011

Rawatan + Rindu = Rawatan Rindu ^_^

Salam..arini dah mggu ke-9 aini wat rawatan.. alhamdulillah smuanya.. aini rasakan sesuatu skrg nie.. smuanya beransur pulih.. tapi aini still kena menjalani rawatan nie sehinggalah pulih sepenuhnya.. =) Allah sentiasa berada di sisi aini.. apa yg aini lakukan, pasti ada kebaikannya..alhamdulillah, aini bersyukur sgt kehadrat Illahi.. ok lah, cukuplah cerita pasal rawatan tu.. nnti kalu ade perubahan lagi, aini cerita lagi ok? ;-) as usual, aini akan selitkan tentang hati dan perasaan aini.. ermm aini rasa rindu sgt kat seseorang nie.. setelah beberapa hari tak bertegur sapa.. actually, EGO aini yg terlalu tinggi.. aini akui itu..!! walaupun sukar nak pulihkan hati yang marah, tapi hati juga tak boleh bohong.. !! chewahh mcm iklan MAGGI la.. tapi serious, aini rindukan dia.. yelah, mne tak nya.. selama nie rapat sgt, then tiba hari tu, aini terpaksa renggangkan persahabatan.. kenapa?? Sbb dia juga.. aini seorang yg sukar nak marah org, tapi kalau sekali aini dah marah, mmg sukar nak pulihkan balik.. walaupun sudah beberapa kali meminta maaf.. tapi, cuba tanya HATI? Aritu ade jugak dia cuba contact aini sebanyak dua kali.. tapi aini tak jawap kedua-dua panggilan tu.. mulanya mmg nak jawap dan nak buat mcm biase je, mcm tkde ape-ape yg berlaku.. tapi seperti yg aini katakan tadi, EGO aini terlalu tinggi.. rasa serba salah tetap ada.. ok, mcm yg aini pegi lawatan baru2 nie.. actually aini tak ambik ingat pun pasal lawatan tu smua.. diri aini gembira, tapi FIKIRAN? Fikiran aini sedang fikir tentang dia.. tapi dia tampak RELEKS saje.. terpulang lah, itu hak dia.. sama ada dia juga rindu aini mahupun tidak.. ok lah, semoga berjumpa lagi di entri yg terbaru.. wa ilal liqoq.. wallah hualam.. =)







2 comments: