Friday, August 20, 2010

hmm rasanye bru semalam je jumpe dia...saat kenangan manis yang tak dapat dilupakan..org rindu sgt kat dia..ape salah orang?? ade ke org menyakiti hati dye?? org tak rasa kesal kawan ngn dye cuma org rasa kecewa sgt sbb dye buat org mcm nie..smpai hati dye tinggalkan org mcm tu jer..org pun ade perasaan gak..kalu tak pun bgtau la kenape dye buang org mcm tu sekali..mne nk tau kalu org bole ubah diri org..tiap2 mlm org teringat kat dye..tiap kali org nk buat keje, mesti org ingt kat dye..org pun tak tau nk wat cmne lagi..org terlalu rindu sgt kat dye..org sanggup buat facebook lain hanya sekadar nk menyamar sbb nk tgk berita terkini dye..smpai mcm tu sekali org sanggup buat kerana dye..tapi org rasa dye msti tak ingat pape tentang org..tak pikir psal org..org je yang syok sendiri kot? tapi kalu nk tgk reaksi dye mse first n last jumpe tu,mcm dah confirm je...ibu pun tak kesah..smua psal dye org cter kat ibu..ibu pun sedih sbb dye wat cmtu..

sweet memory..


assalamualaikum...pertama sekali nk mntak maaf sbb dah lama tak update blog nie sbb masa yg tak mencukupi..emm actually org nk bgtau kwn baik org yg baru..nme dye nitia tiara, tapi just panggil tia je..dye kwn org mse kat poli..org tak kesah kalu dye nk buat ape sbb dye baik sgt ngn org...kteorg selalu balik kL same sbb sekali jalan jer..n kalu beg org berat dye tlg bwak beg org..hehe saiz badan dye kecik je mcm org..cian n kelakar pun ade mse dye tlg bwak beg org..dah la berat, senget2 dye jalan..hihi mmg best ar time tu...bnyak kenagan antara kteorg..tapi yg lagi best yg org suke tgk time dye dah lewat atau nk cepat!!haha time tu kelam kabut gler dye bersiap..suke org tgk cmtu..mcm rabbit cari mknn!! hmm k la stkat tu je la org nk bgtau..hrap persahabatan yg terjalin nie akn berkekalan..tu jer!!