Monday, January 4, 2010


hmm hari yang paling bhgia dlm hidupku..

hari yg membosankan..

pagi tadi aku ke maybank BBS untk urusan pembukaan akaun baru..tapi last2 tak bole sbb ic ayah aku hilang ari tu..emm nmpknye kne tggu ic baru dpt la..n then aku lalu dkt sebelah stadium MPS n aku tgk budak2 lpsn SPM tgh siap2 nk p PLKN..haha tggu my turn plak bulan 3 nie...hmm kdg2 rasa kecian la plak kat dorg sbb kene tggl fmly..hehe yg pling penting bantal bcuk!!! tu mmg wajib..emm da smpai umah lak, abg aku yg ke-3 ajak aku g post office sbb nk anta dia pnye work report kat pengarah..hmm ape nk jadi, dah besar pnjang pun tak pndai nk anta surat..so adiknye la yg tlg uruskan..dah la org rmai tapi takpe la sbb bkn urusan bayaran ape2..kalu tak kne amik number n tggu berjam2..huhu..emm dah selesai penghantaran surat, so kita org pun make a decision to balik umah...on the way mse tu, hmm kene lak time budak sekolah balik..ha ape lagi, jem teruk gler la..huhhhh!! ngntok aku dibuatnya duk dlm kereta..hmm dah smpai umah lak, ibu sruh aku buat tomyam..aduiii letihnya..emm dah la tkde sape nk msg aku, asik duk umah plak tu..arghhhh bosannya!!!! ari nie ari yg paling malang bagi aku...hmmmm,