Wednesday, October 12, 2011

Pemberian daripada my adek!!!

Assalamualaikum.. apa habaq smua org kampong? Hehe.. org kampong la sgt kan.. ok, arini aini nak citer sikit pasal pemberian daripada adek aini.. layan kan jap pic bwah nie.. :)



Ok, em actually aini tak sangka plak dia nak bg key-chain tu.. dia just ckp nk bg sesuatu je.. tapi tak tau la plak benda yg dia nak bg tu feveret aini.. hehe aini kan suka mengumpul key-chain.. tambah lak kalau key-chain tu ade kenangan disebaliknya.. :) tkpe, aini tak kisah bape mahal barang tu..tapi yg penting hati.. hati tu kena ikhlas kalau nak bg kat org.. sbnarnya tu yg paling mahal harganya; keiklasan seseorang itu terhadap pemberiannya.. kalau tak ikhlas pun tarak guna jugak kan? :) emm tu satu.. yg lagi satu nie, ala yg mcm pin yg pin kan kat beg tu.. nie ha dia..

Wokey! Ape2 pun, thank you very much my dear.. I’m appreciate it.. :)


No comments:

Post a Comment